Naslovna eTe društvo Sutra počinje sa radom hotel “Bistrica” na Jahorini

Sutra počinje sa radom hotel “Bistrica” na Jahorini

246

Hotel “Bistrica” na Jahorini od sutra počinje sa radom pod upravom Zdravstveno-turističkog centra “Banja Vrućica” iz Teslića, najavio je izvršni direktor za operacije, marketing i prodaju Aleksandar Radošević.


Radošević je rekao novinarima da će gosti osjetiti značajno poboljšanje u uslugama koje će pružiti hotel “Bistrica”, s obzirom na to da će se primjenjivati uspješan model upravljanja koji se već godinama upražnjava u “Banji Vrućici”, za koju kaže da je lider zdravstvenog, kongresnog, sportsko-rekreativnog i velnes-turizma na ovim prostorima.

“Iskoristili smo prethodni period da `Bistricu` sredimo i pripremimo za zimsku sezonu”, izjavio je Radošević i ukazao na novitete po pitanju aranžmana.

On najavljuje da su, osim redovnih programa na bazi noćenja sa doručkom i polupansiona, pripremljene i specijalne ponude na bazi polupansiona u trajanju od dva, tri, četiri ili sedam dana, uz velnes-usluge i specijalna iznenađenja za skijaše, odnosno roditelje sa malom djecom.

Radošević je naveo da se turistički vaučeri mogu iskorititi i u hotelu “Bistrici”.

Kuvar hotela “Bistrica” Želimir Dakić kaže da je, osim tradicionalnih jela sa ovih područja, gastro-ponuda obogaćena raznim specijalitetima koji su prilagođeni gostima.

Iz Zdravstveno-turističkog centra “Banja Vrućica” saopšteno je, nakon kupovine hotela “Bistrica”, da je dugoročni cilj proširenje asortimana turističkih usluga i dodatno pozicioniranje ovog centra kao jednog od vodećih turističkih brendova, ne samo u Republici Srpskoj i BiH, već i i u regionu.

Izvor: SRNA