Naslovna eTe društvo PREDSTAVLJEN PLAN I PROJEKAT ZA REKONSTRUKCIJU TRGA I KRUŽNOG TOKA

PREDSTAVLJEN PLAN I PROJEKAT ZA REKONSTRUKCIJU TRGA I KRUŽNOG TOKA

257

Plan i projekat za potpunu rekonstrukciju gradskog trga, kao i rekonstrukciju postojećeg i izgadnju novog kružnog toka u Tesliću, predstavio je na zvaničnoj facebook stranici dr Dragan Bogdanić, kandidat SNSD- a za načelnika opštine Teslić.


„Imam plan kako da projekat potpune rekonstrukcije gradskog trga uradimo, a da ne potrošimo NI JEDNU JEDINU MARKU iz lokalnog budžeta. Naš Teslić zaslužuje da ima uređen, moderan, pa rekao bih i evropski gradski trg koji će biti na ponos naše opštine! Gradski trg je trenutno samo parking zona, bez ikakvog sadržaja. I ne brinite, mislio sam i o tome da imamo dovoljno parking prostora. U planu je da ispod gradskog trga izgradimo podzemnu garažu koja će omogućiti da centar naše opštine u svakom trenutku ima dovoljno parking mjesta.“, izjavio je dr Bogdanić.


U planu je istaknuto da će gradski trg imati zelene površine, uređena igrališta za djecu, prostor za bašte ugostiteljskih objekata, kao i da će pri hramu Presvete Trojice biti izgrađen veličanstven Parohijski dom.


„Problem saobraćajnih gužvi između katoličke crkve, „Džungla“ zgrade i postojećeg kružnog toka – riješićemo izgradnjom manjeg kružnog toka koji će rasteretiti, olakšati i ubrzati saobraćaj. U planu je i rekonstrukcija postojećeg kružnog toka u srcu Teslića.“, dodao je dr Bogdanić.


U narednim danima biće predstavljen i plan za razvoj svih oblasti i svih krajeva u opštini Teslić.

eTeslic