Naslovna eTe društvo Bogdanić: „Banja Vrućica“ na raspolaganju roditeljima čija djeca borave u „Palčiću“

Bogdanić: „Banja Vrućica“ na raspolaganju roditeljima čija djeca borave u „Palčiću“

690

Djeca koja borave u teslićkom Dječijem vrtiću „Palčić“, koji je zatvoren odlukom opštinskog Štaba za vanredne situacije, mogu biti privremeno smještena u ZTC „Banja Vrućica“. Taj prijedlog iz banje danas je dostavljen Štabu za vanredne situacije opštine Teslić kako bi se olakšalo roditeljima.

-Mi u „Banji Vrućici“ spremni smo da pružimo svoje kapacitete za smještaj djece koja borave u Dječijem vrtiću „Palčić“. Zbog pogoršane epidemiološke situacije vrtić je privremeno zatvoren odlukom opštinskog Štaba, a sve do njegovog otvaranja „Banja Vrućica“ djeci i roditeljima, kao i vaspitačima iz vrtića, stoji na raspolaganju, rekao je Dragan Bogdanić, generalni direktor ZTC „Banja Vrućica“.

Zbog smanjenog obima poslovanja, a uslijed pogoršanja epidemiološke situacije, u ovom trenutku u „Banji Vrućici“ imaju dovoljno slobodnih kapaciteta za prijem djece.

-Djeci možemo obezbijediti odlične uslove za dnevni boravak i odmor, prostor za boravak u prirodi i kvalitetnu ishranu. Naravno, sve to poštujući sve mjere epidemiološke zaštite. Meni, kao generalnom direktoru „Banje Vrućice“, koja je društveno odgovorna kompanija, biće zaista drago da pomognemo djeci i njihovim roditeljima u ovim teškim trenucima, kaže Bogdanić.

ZTC „Banja Vrućica“ je od samog početka pandemije virusom korona bila na raspolaganju Teslićanima. U jednom od njihovih hotela bio je smješten karantin, realizovali su i besplatnu dostavu hrane na adresu ugroženoj populaciji, a pomagali su kroz donacije u zaštitnoj opremi lokalni Dom zdravlja „Sveti Sava“ i teslićke vrtiće.

eTeslic