Naslovna eTe društvo Ankete pokazuju: Bogdanić na sigurnom putu ka pobjedi, Miličević gubi vlast!

Ankete pokazuju: Bogdanić na sigurnom putu ka pobjedi, Miličević gubi vlast!

3627

Prema posljednjim istraživanjima Dragan Bogdanić, kandidat za načelnika Teslića, ispred SNSD-a i Koalicije za Teslić, ubjedljivo vodi u trci za načelnika te opštine.

Za sobom je ostavio Milana Miličevića iz SDS-a koji je aktuelni načelnik opštine i Dragutina Škrebića iz SPS-a.

Škrebić gotovo da nema nikakve šanse da osvoji načelnički mandat, dok Miličevića koči to što se ne može pohvaliti rezultatima tokom osmogodišnjeg mandata i time je prokockao ukazano povjerenje građana. Umjesto da građanima ponudi nove ideje i projekte, pokaže šta je postigao za osam godina, Miličević je svoju kampanju vodio isključivo na tome kako je on tu da brani „volju naroda“. U međuvremenu je, izgleda, zaboravio da su narodu po volji projekti, investicije i bolji uslovi za život. Na to su mu građani više puta skrenuli pažnju dok je još i pije izbora organizovao „Razgovore za Teslić“.

Sa druge strane Dragan Bogdanić se izdvojio kao jedini kandidat koji u Tesliću može da ponudi i realizuje projekte uz sinergiju lokalne i republičke vlasti, a ima i ogromnu podršku sa nivoa zajedničkih institucija BiH. Ranije se već dokazao kao uspješan menadžer u  „Banji Vrućici“ i Teslićani sve više iskazuju želju da upravo njemu daju priliku da isto uradi i sa opštinom.

Tokom ove predizborne kampanje Bogdanić je pred narod izašao sa Pogramskom platformom, sa strategijama za razvoj, projektima i idejnim rješenjima, odlučan da ih i realizuje. Vodio je jednu od najsadržanjnijih i najčistijih kampanja koje su do sada  viđene u Tesliću, dok su se njegovi politički protivnici ponavljali staru priču i ostali bez ideja.

S obzirom da je Bogdanićeva pobjeda sve izvjesnija u SDS-ovim redovima već je nastala panika, pa Miličević danas u više navrata pokušava da smiri članove uplašene za svoje fotelje.