Naslovna eTe društvo Srđan Klječanin: Vrijeme je za promjene u našem Tesliću!

Srđan Klječanin: Vrijeme je za promjene u našem Tesliću!

1017

Srđan Klječanin je vlasnik drvoprerađivačke firme u Tesliću. Kao jedan od teslićkih privrednika, pomaže socijalno osjetljive kategorije društva.

Odbornik je SNSD-a u lokalnom parlamentu. Na predstojećim lokalnim izborima je kandidat za odbornika na listi SNSD-a pod rednim brojem 34.

Konstantno pomažete socijalno osjetljive kategorije društva u Tesliću. Nedavno ste iznijeli i prijedlog o osnivanju socijalne samoposluge. O čemu je riječ?

-Nažalost, veliki broj stanovnika naše opštine je u teškoj materijalnoj situaciji. Naš cilj i želja je da osnujemo socijalnu samoposlugu namjenjenu socijano ugroženim kategorijama društva u Tesliću, gdje građani kojima je to potrebno, mogu kupiti sve potrebne namirnice, bez novčane nadoknade ili po simboličnim cijenama. Teslić bi tako bio jedna od prvih, ako ne i prva lokalna zajednica u BiH, koja na taj način pomaže svoje stanovnike.

Kakvo je trenutno stanje u Tesliću?

-Stanje je loše. Nema obećanih infrastrukturnih projekata za naša sela i gradsko jezgro, nema novih fabrika i radnih mjesta. Industrijske zone postoje samo na papiru, a da ne pričam da strani investitori u koje se klela lokalna vlast nikada nisu stigli u Teslić.

Kako promijeniti stvari na bolje?

-Vrlo je jednostavno. Tesliću trebaju ljudi koji znaju kako da našu opštinu povedu putem razvoja i saradnje sa svim nivoima vlasti. Zbog toga moramo prvo promijeniti lokalnu vlast. Teslić u posljednjih osam godina samo nazaduje. Krajnje je vrijeme da krenemo naprijed kao što su krenuli Doboj, Bijeljina, Prnjavor i mnogi drugi…

Zbog čega smatrate da je Dragan Bogdanić najbolji izbor za načelnika Teslića?

Bogdanić ima bogato menadžersko iskustvo i poznanstva. Vi ste vidjeli koliko je samo njegovih prijatelja i kolega stiglo u Teslić. Čovjek ima podršku svih nivoa vlasti i svi su spremni da sa njim realizuju brojne projekte za našu opštinu. Sadašnja vlast nema tu sposobnost. Oni izbjegavaju bilo kakvu saradnju na štetu građana.

Vaša poruka biračima…

Vrijeme je za promjene u našem Tesliću! Vrijeme je da se okupimo i donesemo neophodne promjene za naš narod i našu opštinu.