Naslovna eTe društvo SNSD Teslić: Pobjeda je sigurna, Bogdanić ne povlači kandidaturu, protivnici u strahu...

SNSD Teslić: Pobjeda je sigurna, Bogdanić ne povlači kandidaturu, protivnici u strahu šire lažne vijesti!

363

Dragan Bogdanić, kandidat SNSD-a za načelnika opštine Teslić, nije povukao svoju kandidaturu kao što je to objavio jedan lokalni portal. Riječ je o klasičnoj lažnoj vijesti koja ima za cilj da unese pometnju među građanima Teslića, saopšteno je večeras iz Izbornog štaba SNSD-a u Tesliću.

U SNSD-u kažu da je narod u Tesliću okupljen, a SNSD složniji i jači nego ikada i da će ostvariti ubjedljivu pobjedu na lokalnim izborima u Tesliću.

-Večeras smo imali veličanstven završni skup u pobjedničkoj atmosferi koji je pokazao svu našu snagu zajedno sa našim narodom. To boli naše političke protivnike i oni su u strahu. Zbog toga šire lažne vijesti. Radili smo neumorno, obišli smo svakog čovjeka, svaku mjesnu zajednicu, razgovarali smo i saslušali naš narod. Odlučni smo da okupljeni, svi zajedno, naš Teslić povedemo naprijed, kaže šef Izbornog štaba SNSD-a u Tesliću Biljana Kuzmanović.

Kuzmanovićeva je pozvala političke protivnike da prestanu sa  negativnom kampanjom i širenjem lažnih vijesti.

-Nažalost, u SDS-u i SPS-u su tokom posljednjih mjesec dana vodili jednu negativnu kampanju. Mi se nismo obazirali i sve do ovog trenutka nismo odgovarali na njihove lažne vijesti. Ovo je zaista nekorektno, posljednju veče kampanje, objaviti jednu takvu laž. Ali razumijemo da su u strahu jer je narod izabrao da se okupi oko Dragana Bogdanića, SNSD-a i Koalicije za Teslić. Mi smo vodili mirnu kampanju, predstavljali smo svoje projekte i to su građani prepoznali. Zato večeras mirno spavamo i čekamo da slavimo u nedjelju veče, zaključila je Kuzmanovićeva.