Naslovna eTe društvo Radmanović: Teslić zaslužuje mnogo više sa kapacitetima koje ima

Radmanović: Teslić zaslužuje mnogo više sa kapacitetima koje ima

617

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović poručio je večeras da Teslić zaslužuje mnogo više s obzirom na svoje kapacitete i prirodne ljepote, te istakao da je to želja svih predstavnika institucija u Srpskoj i zajedničkim organima.

“Nastojimo da iskoristimo i ovo vrijeme da ukažemo privrednicima kako može da im se pomogne, ali i da čujemo od njih šta oni misle kako da oni koji se bave politikom treba da im pomognu”, rekao je Radmanović novinarima u Tesliću prije početka sastanka sa lokalnim privrednicima.

On je naglasio da je dvosmjerna komunikacija neophodna da bi se preduprijedile nekada i neargumentovane međusobne optužbe.

Radmanović je rekao da je na sastanak došao po pozivu poslanika iz Teslića u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Dragana Bogdanića s ciljem pronalaženja odgovarajućih rješenja za probleme poslovne zajednice u skladu sa ustavnim ovlaštenjima.

“U fokusu razgovora bila je aktuelna problematika poslovanja u okolnostima pandemije virusa korona, kao i problemi sa izvoznim dozvolama za pojedine privredne grane koje su u nadležnosti institucija BiH”, rekao je Bogdanić.

Bogdanić, koji je i direktor Zdravstveno-turističkog centra “Banja Vrućica”, zahvalio je za dosadašnju podršku predstavnika institucija Srpske i BiH u nastojanju da Teslić bude otvoren za saradnju s ciljem realizacije neophodnih infrastrukturnih i drugih razvojnih projekata u narednom periodu. 

Izvor: SRNA