Naslovna eTe društvo Poslije ogromnog pritiska građana i odbornika – ipak se asfaltira širom Teslića...

Poslije ogromnog pritiska građana i odbornika – ipak se asfaltira širom Teslića (VIDEO)

514

U više mjesnih zajednica na području Teslića asfaltirani su putevi i time su mještani riješili dugogodišnje infrastrukturne probleme. U Klubu odbornika SNSD-a kažu da je dobro to što se putevi asfaltiraju. Međutim, da je lokalna vlast radila po zakonu i odlukama lokalnog parlamenta, mnoge od ovih dionica odavno su morale biti završene i problemi mještana riješeni.

-Sve je to asfaltirano novcem građana, svih nas Teslićana. Upravo za rješavanje ovih problema i asfaltiranje puteva zalagali su se odbornici u lokalnom parlamentu. Oni su na inicijativu SNSD-a usvojili odluke da se putevi asfaltiraju još mnogo ranije, ali je lokalna vlast odbijala da realizuje te odluke.Konačno, pred izbore, asfalt ipak stiže. Tako je i u Pribniću, Čečavi, Vitkovcima, Ukrinici, Đulićima, Šimićima i drugim mjesnim zajednicama, kažu u SNSD-u.

Oni podsjećaju na slučaj Vikend naselja Gušta u Pribiniću i dionicu puta u Gradini u Ukrinici, za koju su mještani čak pisali i peticiju Opštinskoj upravi, a odbornici uporno nekoliko puta usvajali odluku da se dionica asfaltira.

U SNSD-u kažu, biće istrajni i dalje da se sve odluke koje su odbornici ranije donijeli realizuju i da se problem loše putne mreže u Tesliću konačno riješi.

-U naredne četiri godine ovo neće biti praksa opštinskih vlasti. Svi projekti koji se usvoje, biće odmah realizovani i to u što kraćem roku. Budite sigurni dragi Teslićani, nećete više morati čekati vrijeme pred izbore da se realizuju projekti koji se finansiraju vašim novcem, navodi se u saopštenju.

Više pogledajte u videu ovdje.