Naslovna eTe društvo Mitrović: Potrebno je da i Teslić bude u velikoj porodici SNSD-a

Mitrović: Potrebno je da i Teslić bude u velikoj porodici SNSD-a

397

Na radnom sastanku kandidata za odbornike na odborničkoj listi OO SNSD-a Teslić i kandidata za načelnika Teslića Dragana Bogdanića prisustvovao je i Vojin Mitrović, član Predsjedništva SNSD-a.


Gospodin Mitrović je prepoznao dosadašnji rad doktora Bogdanića, poručivši da će pružiti maksimalnu podršku na predstojećim lokalnim izborima, kako doktoru Bogdaniću, tako i njegovoj odborničkoj listi.

– Treba naglasiti da gospodin Bogdanić, kao prvi među članovima SNSD, zatim ljudi koji se nalaze na odborničkim listama, moraju uložiti maksimalan trud, zbog toga što će u ovim specifičnim okolnostima korona virusa kampanja biti izuetno teška. Mora se puno raditi, jer bez rada nema uspjeha. Ono što je potrebno je da i Teslić bude u velikoj porodici SNSD-a, lokalnih zajednica koje Vlada RS sigurno podržava i podržavaće u narednom periodu. Mislim da je ovaj narod koji živi u Tesliću zaslužio bolje uslove, perspektivu i budućnost, rekao je Vojin Mitrović.


Doktor Bogdanić je izrazio zadovoljstvo zbog posjete i podrške koji mu pruža gospodin Mitrović, i izrazio nadu da će zajedno uz podršku republičkih institucija i institucija na nivou BiH i Teslić biti dio porodice lokalnih zajednica.

– Očekujem da će podrška Tesliću biti u značajnoj mjeri veća nego ostalim lokalnim zajednicama zbog toga što je Teslić u posljednjih osam godina trpio zbog nesaradnje sa institucijama, u prvom redu sa Vladom RS i danas izgleda ovako, a ne kao što su na primjer Prnjavor, Derventa i neki drugi gradovi, rekao je Dragan Bogdanić.

– Lista je izuzetno dobra i jaka. Čast mi je da sam nosilac ovako snažne liste i mislim da smo u proteklom periodu pokazali jedinstvo. Imamo jedinstven cilj, a to je da dr Bogdanića bude izabran za načelnika 15. novembra, izjavio je nosilac odborničke liste SNSD Teslić Nedeljko Kerić.