Naslovna eTe društvo Dodik: Podrška porodičnim kompanijama u Tesliću

Dodik: Podrška porodičnim kompanijama u Tesliću

164

Tokom posjete Tesliću, srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, zajedno sa poslanikom u Predstavničkom domu Parlamenta BiH i teslićkim privrednikom Draganom Bogdanićem posjetio je i porodičnu kompaniju „Antena Net“ u Tesliću. Gospodin Dodik je rekao da su ovakve kompanije najbolji primjer razvoja lokalnih sredina.


Dragan Bogdanić smatra da je „Antena net“ uspješna kompanija porodičnog tipa, te da će zajedničkim snagama i zalaganjem biti više ovakvih kompanija.

– Ovo je uspješna kompanija porodičnog tipa u koju je uložena ljubav i želja da se ostane baš ovdje, u svom mjestu, i da se proširi proizvodnja. Dodik je najavio podršku sposobnim porodičnim kompanijama i najavio da će “Antena Net” ponovo posjetiti kada kompanija bude obilježavala svoju slavu. Siguran sam, okupljeni ćemo zajedno stvoriti sve uslove da dođu i bolja vremena za naš Teslić kada ćemo imati što više ovakvih uspješnih primjera porodičnih kompanija, rekao je Bogdanić.


Zadovoljan je posjetom i direktor kompanije Radenko Aleksić koji je rekao da mu je drago što se prati uspjeh i uloženi rad preduzeća u ova teška vremena, te izrazio izrazio nadu da našoj opštini dolaze bolja vremena.

eTeslic