Naslovna eTe društvo Bogdanić i Gajić: U dužini od 2,5 kilometara puštena rasvjeta u Donjem...

Bogdanić i Gajić: U dužini od 2,5 kilometara puštena rasvjeta u Donjem Rankoviću! (VIDEO)

1328

U Donjem Rankoviću kod Teslića večeras je puštena u rad rasvjeta u dužini od 2,5 kilometara. Mještani su na rasvjetu dugo čekali. Iako je riječ o prigradskom naselju, kroz koje prolazi regionalni put koji je na dijelovima vrlo nepregledan i sa dosta krivina, rasvjete i trotoara nije bilo!

Riječ je o projektu koji su realizovali privrednik iz ovog mjesta Đorđe Gajić, koji je i kandidat za odbornika na listi SNSD-a pod rednim brojem četiri i Dragan Bogdanić, kandidat za načelnika opštine Teslić.

Gajić je poručio da je presrećan što je bio u prilici da uradi ovako značajan projekat za svoj kraj. U narednom periodu očekuje da u Donjem Rankoviću bude realizovan i projekat izgradnje pješačke staze.

Dragan Bogdanić je rekao da je uvijek spreman da podržati projekte koji su od značaja za građane Teslića. U tom pravcu će nastaviti i u narednom periodu. On je poručio i da je uvjeren u pobjedu na lokalnim izborima.

-Zadovoljstvo je večeras biti ovdje i vidjeti ovu saobraćajnicu koja je dobro osvijetljena jer je jako rizična. Mi smo pored ovih 2,5 kilometara uradili ukupno 10 kilometara rasvjete širom Teslića, iako smo mi opozicija i to nije naša obaveza. Ovo je samo početak realizacije naših ideja. Siguran sam po onome što sam vidio krećući se kroz naša sela i gradska naselja da smo mi već ostvarili pobjedu, poručio je Dragan Bogdanić.

Detalje pogledajte u video prilogu….